fbpx

Jo’s IJsbar

Wanneer u graag een feestelijk dessert wilt bestellen voor een feestelijke gelegenheid, denkt u waarschijnlijk al snel aan taart of een uitgeserveerd dessert. Maar heeft u ook al eens een ijswagen overwogen? Een ijswagen biedt uw gasten de mogelijkheid om zelf hun dessert samen te stellen, het brengt wat variatie tijdens een diner waar anders misschien grotendeels gezeten wordt en het zorgt voor wat gespreksstof en wisseling onder de gasten.

Jo’s IJsbar is de ideale verrassing voor een barbecue, feestje, bruiloft of verjaardag in Limburg. Vanuit onze ijssalon in Reuver, waar we het beste ambachtelijk ijs bereiden, kunnen wij met een ijsbar bij u op locatie in Limburg komen. U kunt de ijswagen huren inclusief twee of drie soorten schepijs. Welke smaken Italiaans ijs u bij de ijsbar wilt kiezen, is aan u. Voor het schepijs kunt u kiezen uit alle soorten ijs die wij in Jo’s ijssalon in Reuver aanbieden, van citroen tot kokosijs. Veel gevraagde combinaties zijn: vanille – witte chocolade – stracciatella, en vanille – hazelnoot – chocolade. Wij denken graag met u mee over de ideale combinatie voor uw feest!

Het is ook mogelijk om voor suikervrij of lactosevrij ijs te kiezen voor uw gasten. Daarnaast zijn verschillende extra’s bespreekbaar, zoals het meeleveren van een nootjes- en/ of chocoladedip. Onze medewerkers informeren u graag over de verschillende smaken ijs en de mogelijkheden om een ijswagen te huren. Ook de combinatie van een ijswagen en een heerlijke ijstaart bestellen van Jo’s Ijssalon is het overwegen waard! Deze is eveneens naar wens samen te stellen.

U kunt een ijswagen huren voor een aantrekkelijk all-in tarief! Wij hanteren onderstaande tarieven voor de ijswagen. De prijzen zijn inclusief de huur van de wagen, het ijs en het afleveren en ophalen. Het scheppen van het ijs is self service.

Aantal ijssoorten Aantal liter Aantal ijsbolletjes Prijs
Maximaal 2 5 Ruim 50 bolletjes € 60,00
Maximaal 3 7,5 Ruim 75 bolletjes € 90,00
Maximaal 3 10 Ruim 100 bolletjes € 120,00
Maximaal 3 12,5 Ruim 125 bolletjes € 150,00
Maximaal 3 15 Ruim 150 bolletjes € 180,00

 

Wilt u een ijswagen huren?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 077 – 4741932 of door het formulier op deze website in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht. U kunt de mogelijkheden ook bespreken bij ons in de salon in Reuver.

Jo’s IJssalon
Keulseweg 54
5953 HL Reuver

Telefoonnummer: 077 – 4741932

: Jo’s IJsbar: ijswagen huren de ideale verrassing voor een feestje! | Jo’s IJssalon
Jo’s IJsbar: ijswagen huren de ideale verrassing voor een feestje! | Jo’s IJssalon