fbpx

IJstaarten

Natuurlijk zou u het liefst veel vaker van ons ambachtelijk ijs genieten, dan enkel en alleen wanneer u in onze ijssalon in Reuver bent. Gelukkig kunt u bij Jo’s IJssalon ook ijs bestellen voor thuis! Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke ijstaart met kerst, om het kerstdiner feestelijk af te sluiten? Of een bak met een liter ijs in twee verschillende smaken? In onze ijssalon in Reuver vertellen we u graag meer over de vele mogelijkheden om een ijstaart te kopen. U kunt er in de dessert vitrinekast kijken welke soorten ijstaart u kunt bestellen. Iedere dag zijn er verschillende ijstaarten en desserts verkrijgbaar. Wilt u de ijstaart direct kopen? Geen probleem. De prijzen zijn verschillend en zichtbaar in de vitrine of vraag het aan iemand van Jo’s IJssalon. U kunt natuurlijk ook een ijstaart bestellen om op een later moment op te halen.

IJstaart: leuk voor een bruiloft, verjaardag of jubileum!

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf uw ijstaart samen te stellen. Wij adviseren u graag over de samenstelling van de ijstaart, over populaire combinaties en trends. Zo komen we samen met u tot de lekkerste ijstaart voor uw bruiloft, verjaardag of jubileum. En heeft u speciale wensen vanwege een dieet of allergie van uzelf of één van uw gasten? Als u het aan ons doorgeeft, gaan wij er graag mee aan de slag. Of u nu een kleine ijstaart wilt kopen of meerdere ijstaarten wilt bestellen voor veel gasten, geen bestelling is ons te gek!

We verzoeken u vriendelijk om uw zelf samengestelde ijstaart minimaal vier dagen van tevoren te bestellen. De ijstaarten in de vitrine zijn natuurlijk meteen mee te nemen en heerlijk te consumeren bij u thuis. Bij meer dan drie taarten vragen we u om een week van tevoren te bestellen. Wees er dus op tijd bij en bestel direct uw ijstaart voor die ene feestelijke gelegenheid. Kijk ook eens naar onze mogelijkheden om een ijswagen te huren voor uw bruiloft, verjaardag of jubileum!

Meer informatie

Voor meer informatie over een ijstaart kopen kunt u telefonisch contact met ons opnemen, ons een e-mail sturen of een bezoek brengen aan onze ijssalon in Reuver. U bent van harte welkom bij Jo’s!

IJstaarten kerst 2020

Truffel ijstaart

Chocolade ijs en Hazelnoot ijs met een inlage van progress.
Afgewerkt met nootjes, croccantjes en witte chocolade schaafsel.

Aardbei-Limoncello ijstaart

Aardbei ijs en Limoncello ijs.
Afgewerkt met chocolaatjes en een aardbeiparfait.
(als u de parfait eraf zou halen is het ijstaartje Lactose vrij en dus volledig Vegan)

Vanille-Caramel ijstaart

Vanille ijs met een inlage van caramel.
Afgewerkt met caramel parfait en caramel schaafsel.

Yoghurt bosvruchten ijstaart

Yoghurt bosvruchten ijs met een inlage van bosvruchten.
Afgewerkt met bosvruchten parfait.
Een sensatie van yoghurt met rood fruit dus.

Ferrero-Breebonne ijstaart

Ferrero Rochèr ijs en Breebronne ijs (Stracciatella Amarena ijs) met een inlage van amarena.
Afgewerkt met gebrand eiwitschuim.
Een knipoog naar de schwarzwalder kirsch vlaai maar met een heerlijke twist. Laat u zich verrassen?

Bestel uw ijstaart(en)

* Verplichte velden

Truffel ijstaart

Aardbei-Limoncello ijstaart

Vanille-Caramel ijstaart

Yoghurt bosvruchten ijstaart

Ferrero-Breebonne ijstaartContactgegevens