Over Jo’s

Jo’s ijssalon opende op16 april 2006 voor het eerst haar deuren en is opgericht door vader Johan en zoon Dennis Lemmen.

Zowel Johan als Dennis delen samen de passie voor ijs en besluiten in 2005 de ideeën van een ijssalon om te zetten in een schitterende ijssalon in Reuver.

Bij Johan zit het ondernemen en de passie voor ijs van jongs af aan al in het bloed. Johan begon als kleine jongen al met het huis aan huis verkopen van ijs. Toen de mogelijkheid zich voordeed om zelf een ijssalon te kunnen beginnen, was de beslissing snel genomen. Dennis besluit om zijn passie voor ijs professioneel uit te voeren. Samen met zijn vader wordt op 16 april 2006 Jo’s IJssalon aan de Keulseweg in Reuver geopend. Beiden volgden de opleiding ijs bereiden en nog steeds worden er diverse cursussen en workshops gevolgd om steeds weer nieuwe, verrassende, creaties te ontwikkelen.

In de ijskeuken van Jo’s ijssalon wordt al het ijs op ambachtelijke wijze zelfstandig bereidt. Wij maken uitsluitend roomijs van de hoogste kwaliteit.

Ook de plaatselijke horeca is onder de indruk van de kwaliteit van het bereide ijs. Jo’s IJssalon levert aan diverse horecagelegenheden.

Jo's IJssalon
Jo's IJssalon